Ο Κώστας Μάντιλορ θα τελέσει το γάμο του στη Ρουμανία

Ο Κώστας Μάντιλορ θα τελέσει το γάμο του στη Ρουμανία

Costas_Mandylor

Ο Ελληνοαυστραλιανής καταγωγής, Κώστας Μάντιλορ, ηθοποιός πού ενσαρκώνει τον παίκτη της  σειράς, “Saw franchis”, μόλις ανακοίνωσε ότι, θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του στο Βουκουρέστι,  και αυτό θα τού δώσει και την ευκαιρία,  να περάσει λίγες μέρες στη Ρουμανία.

Ο Μάντιλορ ήταν ειδικός προσκεκλημένος της Superkombat World Grand Prix στην Κωστάντζα, στο τουρνουά kickboxing στη Ρουμανία.

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση να παντρευτεί στη Ρουμανία, ο Μάντιλορ και η αρραβωνιαστικιά του, Βικτόρια είπαν, “είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, επειδή θα έχουμε και ένα ακόμα γάμο στην Ελλάδα, κι έτσι θα δώσει τη χαρα στη Βικτώρια να φορέσει δύο φορές το νυφικό της. Όμως, δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει,  ποιός θα είναι ο τόπος διαμονής μας. Είναι η δεύτερη φορά μου στο Βουκουρέστι, αναφέρει ο Μάντιλορ,  αλλά νιώθω σαν στο σπίτι μου”.

Ο παίκτης έχει προσκαλέσει τούς τοπικούς παλαιστές της Ρουμανικής ομάδας, Andrei Stoica και Καταλίν Morosanu να παρακολουθήσουν το γάμο, και σχεδιάζει να καλέσει τους στενούς φίλους του, από το Χόλιγουντ, όπως τον Gerard Butler.

Μάντιλορ είχε παντρευτεί τη Talisa Σότο από το 1997 έως το 2000. Ο γάμος του με Βικτώρια, πού θα γίνει το φθινόπωρο, θα διεξαχθεί και στην Ελλάδα, καθώς, όπως δηλώνει ο παίκτης, επιθυμεί να δώσει φόρο τιμής στις Ελληνικές ρίζες του.

NO COMMENTS

Leave a Reply